pHformula

Oversigt over pHformula. Produkterne kan KUN købes gennem den fysiske klinik. pHformula er en professionel serie, der kræver vejledning og er derfor ikke mulig at købe på nettet verden over. Det er din garanti for originale produkter og at produkterne ikke er blevet distribueret og fremskaffet ulovligt.
Opdateret prisliste gældende fra d. 1. marts 2024

Renseprodukter

E.X.F.O. Cleanse

Et mildt exfolierende renseprodukt, der effektivt fjerner makeup og snavs fra hudens overflade. Anvendes til alle hudtyper.
100 ML. KR. 309,-
200 ML. KR. 437,-
500 ML. KR. 1.028,-

G.E.L. Cleanse

GEL Cleanse er en mild sæbefri rensegel, der kan anvendes af alle hudtyper. Den fjerner effektivt snavs og makeup uden at forstyrre hudens naturlige fugtbalance. Huden efterlades frisk og ren.

100 ML. KR. 309,-


FOAM Cleanse

Fjerner effektivt makeup og urenheder samtidig med, at huden beskyttes mod forurening. Den er rig på essentielle mineraler, der opretholder en sund balance i huden samtidig med, at bisabolol og D-panthenol fugter og beroliger

150 ML. KR. 418,-

E.Y.E balm cleanse

En vegansk rensebalm som forvandler sig til en luksuriøs oile, der nænsomt fjerner alt makeup, såsom øjenskygge, eyeliner, vandfast mascara, læbestift og foundation. Den beskytter samtidig hudens barriere funktion, blødgører og efterlader en beskyttende hinde på hudens overflade uden at fedte.
Den indeholder blandt andet E vitamin og Murumuru smør, der fjerner selv den stædige makeup.

10 ML. KR. 270,-

Serum

P.O.W.E.R. Essence Tonic

En multi-funktionel serum, som passer til alle hudtyper. Den forfrisker, fugter, forynger og beskytter mod de frie radikaler og imod fugttab. Anbefales morgen, middag og aften som serum, skintonic og som et frisk pust med fugtgivende egenskaber.

75 ML. KR. 473,-

A.C.T.I.V.E Formula

Et behandlende serum, der anvendes før og/eller under behandlingsprogrammet med pHformula. Denne kraftfulde formel arbejder på de udfordringer, som ses i huden og bevarer det opnåede resultat.
Igangsætter hudens celleaktivitet.

20 ML. PRIS KR. 626,-

A.G.E. Recovery

En unik kombination af aktive ingredienser som arbejder parallelt for at fremskynde hudens regenerering. Opretholder en sund hud og hjælper med at forebygge fremtidige skader i huden

30 ML. PRIS KR. 648,-

C.R. Recovery

Er specielt udviklet til, at behandle kronisk rødme, eksem tilstande, rosacea og ekstrem sart hud. C.R. recovery er en unik kombination af aktive ingredienser, som arbejder parallelt for, at fremskynde hudens regenerering. Opretholder en sund hud og hjælper med, at forebygge fremtidige skader i huden.

30 ML. PRIS KR. 629,-

A.C. Recovery

En unik kombination af aktive ingredienser som arbejder parallelt for at fremskynde hudens regenerering. Opretholder en sund hud og hjælper med at forebygge fremtidige skader i huden.
Mindsker porer, regulerer talgproduktionen og er derfor særligt velegnet til acne og uren hud med tendens til udbrud og tilstopninger.

30 ML. PRIS KR. 615,-

M.E.L.A. Recovery

Indeholder en unik kombination af aktive ingredienser, som arbejder parallelt for, at fremskynde hudens regenerering. Opretholder en sund hud og hjælper med, at forebygge fremtidige skader i huden. 
Produktet er særdeles velegnet til en hud med hyperpigmenteringer, dybe linjer og rynker.

30 ML. PRIS KR. 730,-

HYDRA Serum

Serummet består af en unik kombination af aktive- og fugtbindende ingredienser, der efterlader huden sund og gennemfugtet. Der er virkelig tale om en fugtbombe til 100 % gennemfugtet hud. FORDELE: Fremmer cellernes evne til at holde på fugten‚ Fugter og beskytter med umiddelbar virkning, Booster udstrålingen AKTIVE INGREDIENSER: - Ferulic Acid Complex - Hyaluronic Acid Complex - C2C Messenger Complex - 3D HYDRA Complex

30 ML. PRIS KR.  962,-

VITA C serum

Et yderst effektivt serum til, at booste og vedligeholde en sund hud. Serummets styrke ligger i kombinationen af forskellige former for C-vitaminer og en unik "cell to cell communication", der løfter hudens udseende til et nyt niveau. Booster kollagenet giver udstråling og glød. Velegnet til hyperpigmenteret hud, trist og grå hud, linjer og rynker.

30 ML. PRIS KR. 793,-

MELA Serum

Denne unikke serum indeholder en særlig sammensætning af aktive ingredienser, som har fugtbindende egenskaber, giver en ensartet hudtone, reducerer pigmentforandringer og efterlader huden sund og velfugtet og cellerne detoxes.

30 ML. PRIS KR. 998,-

A.G.E. serum, 36 ml.

Denne anti-age serum er spækket med aktive naturlige bioteknologiske ingredienser, der nærer og genopretter hudens naturlige mikroflora, samtidig med, den synligt reducerer forekomsten af aldringstegn. Serummet hjælper med at erstatte hudens fugtbeholdning ved hjælp af et 4D hyaluronsyrekompleks. A.G.E. serum er formuleret med to kraftfulde anti-age tri-og tetrapeptider, som hjælper med at opstramme og genoprette hudens stofskifte.

36 ML. PRIS KR. 1.085,-

Blemish Active Spot On

Dette hurtigtvirkende behandlingsprodukt hjælper med at fjerne/bekæmpe udbrud. Den antimikrobielle formel eliminerer de bakterier, der er skyld i akne, mens salisylsyren penetrerer ned i porerne og arbejder indefra med at bekæmpe urenheder/udbrud. Anvendes lokalt i et tyndt lag 1-3 gange dagligt eller efter behov.
20 ML. PRIS KR. 383,-

Cremer

P.O.S.T. Recovery Cream

En rig og blødgørende creme beriget med fugtgivende ingredienser, som giver huden et maksimalt fugtniveau, lindrer øjeblikkeligt tørhed og har anti-inflammatoriske og anti-oxidante egenskaber. Anbefalet til alle hudtyper. P.O.S.T. recovery creme anvendes som dagcreme og/eller natcreme for at fugtgive og beskytte huden. Anbefales på en velrenset hud ovenpå din pHformula serum.

50 ML. PRIS KR. 413,-
100 ML. PRIS KR. 738,-


P.O.S.T. Recovery plus 

Denne blødgørende creme indeholder probiotika, der understøtter hudens barrierefunktion. Med en unik blanding af fugtighedsbevarende ingredienser, samt antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber, hjælper denne balancerende creme med at lindre tør hud og skabe ro i vævet.

50 ML. PRIS KR. 454,-

POINT Age Reverse

Er beriget med en innovativ cocktail af peptider og botaniske ingredienser, der reducerer synlige aldringstegn, opstrammer og fremmer hudens elasticitet. Fordele: øger kollagenproduktionen; bekæmper og reparerer synlige aldringstegn; booster og beskytter hudens celler; giver sund glød; har fugtende, plejende og helende egenskaber.

50 ML. PRIS KR. 965,-


POINT Extra Firm

Er en powerfuld og luksuriøs opstrammende ansigtscreme, der indeholder en unik kombination af ingredienser, bl.a. et peptidekompleks, der styrker hudens naturlige proteiner. Fordele: Opstrammer, genskaber fasthed og et sundt udseende; reducerer fine linjer og rynker; øger kollagenproduktionen; giver sund glød med umiddelbar virkning; har fugtende, plejende og helende egenskaber.

50 ML. PRIS KR. 965,-

POINT Multi Protect

En fugtgivende anti-age creme beriget med et aktivt peptidekompleks og solbeskyttelse SPF 15. Udviklet til den sarte og stressede hud. Fordele: Overlegne anti-age egenskaber; beskytter mod udefrakommende skadelige faktorer; neutraliserer frie radikaler; beskytter og styrker hudens barrierefunktion; giver sund glød; har fugtende, plejende og helende egenskaber.

50 ML. PRIS KR. 965,-

V.I.T.A. A Creme

Unik Creme til at modvirke ældningstegn og minimere ældningstegn. Indeholder ren A vitamin med retinol indhold på 1,5 % og et 24 timers fugtighedskompleks. Velegnet til moden hud, for tidlig ældet hud og problematisk hud fra 40+

50 ML. PRIS KR. 839,-

V.I.T.A. B Creme

B3 eller niacinamide er et essentielt ingrediens til at minimere og forebygge rødmen, pigmentforandringer og ældning i huden. Indeholder et 24 timers fugtighedskompleks. Velegnet til rosacea, sart hud, ældet hud eller til hyperpigmenteret hud.

50 ML. PRIS KR. 593,-

V.I.T.A. C. Creme

Indeholder en høj koncentration af C vitamin der lysner pigmenteringer og bekæmper de frie radikaler. Indeholder et 24 timers fugtighedskompleks. Velegnet til alle.

50 ML. PRIS KR. 716,-

V.I.T.A. D Cream

V.I.T.A. D. Cream booster optagelsen af D vitamin i huden. Formlen forebygger tørhed, hvilket resulterer i en hud, der emmer af sundhed og glød. Styrker huden barrier, mindsker fine linjer og rynker, virker antiinflammatorisk og beroligende, opstrammer og toner.
Anvendes morgen og/eller aften.

50 ML. PRIS KR. 660,-

S.O.S Repair Cream

En ultra rig reparerende cream som bidrager til at beskytte huden mod fugtighedstab tilfører huden masse af fugt og komfort til en ekstremt tør og sensitiv hud. Beskytter og reparere hudbarrieren. God til ekstrem tør hud og eksem.
50 ML. PRIS KR. 413,-

S.O.S. Rescue Cream

En unik beskyttelse af huden. Modvirker fugttab og beskadigelse af blodkarrene i ansigtet. Reparerer og styrker overfladen. Særligt velegnet i vinterhalvåret eller til en eksemhud.
50 ML. PRIS KR. 533,-

S.O.S. Oil

SOS Rescue Oil er en tofaset olie med en unik kombination af olier og naturlige aktive ingredienser, der genskaber hudens sunde glød og ungdommelige udseende. SOS rescue oil forbedrer kollagenproduktionen, reducerer fine linjer og rynker og virker opstrammende. Olien giver samtidig en naturlig barrierebeskyttelse.
30 ML. PRIS KR. 683,-

Moisture Balance Spot On

Den ideelle fugtcreme til den fedtede teenagehud. Cremen er let, hurtigabsorberende og efterlader huden med et lækkert mat finish. En unik formel af aktive ingredienser mindsker urenheder og forstørrede porer og giver huden et glat og sundt udseende.
50 ML. PRIS KR. 243,-

N.E.C.K. Recovery

Er baseret på et unikt og advanceret glycoprotein kompleks som løfter, opstrammer og udglatter. N.E.C.K. recovery forbedrer hudens elasticitet og øger fugtniveauet, samtidig med at denne delikate hud får forbedret sin struktur. Anvendes 1 eller 2 gange dagligt på hals og decollete.
50 ML. PRIS KR.744,-

Solbeskyttelse

C.C. Cream UV 30+

Fugtgivende creme der, minimerer misfarvninger og andre urenheder samtidig med at den blokerer for solens skadelige UV-A og UV-B stråler.
Findes i 4 nuancer, Light, Medium, Dark og Dark Plus

50 ML. PRIS KR. 440,-

U.V. Protect SPF 50+

Med U.V. Protect 50+ fra pHformula er din hud sikret maksimal beskyttelse mod solens stråler. Cremen indeholder en bredspektret UVA/UVB-solbeskyttelse, der forebygger DNA-skader. Samtidig giver antioxidanterne i cremen huden beskyttelse mod fremtidige skader forårsaget af solen. U.V. Protect 50+ kan anvendes til alle hudtyper. Cremen efterlader samtidig huden gennemhydreret, men med en mat finish, så du undgår den skinnende fornemmelse, du kender fra andre solcremer.
50 ML. PRIS KR. 495,-

U.V. Protect SPF 30+

Med U.V. Protect 30+ fra pHformula er din hud sikret maksimal beskyttelse mod solens stråler. Cremen indeholder en bredspektret UVA/UVB-solbeskyttelse, der forebygger DNA-skader. Samtidig giver antioxidanterne i cremen huden beskyttelse mod fremtidige skader forårsaget af solen. U.V. Protect 30+ kan anvendes til alle hudtyper. Cremen efterlader samtidig huden gennemhydreret, men med en mat finish, så du undgår den skinnende fornemmelse, du kender fra andre solcremer.
50 ML. PRIS KR. 385,-

Compact Foundation SPF 50+

Den kompakte pH-formula SPF 50+ giver stærk beskyttelse og naturlig dækning. Denne langvarige formel giver et bredt spektrum UVA-UVB-beskyttelse, let at blande uden at føle sig tung eller fedtet.
Anbefales til alle hudtyper.
Findes i 3 nuancer, Light og Medium og Medium+ (til tør hud) Farven på billedet er medium.
PRIS KR. 705,-

Øjen,- og læbepleje

E.Y.E. Recovery

pHformulas effektive øjencreme E.Y.E recovery cream er steget nogle grader, og indeholder nu det hypede plantebaserede A-vitamin ingrediens Bachuiol, der bl.a. effektivt mindsker fine linjer og rynker, opstrammer huden og genskaber glød for blot at nævne få af dens egenskaber...
- og så er den velegnet til alle hudtyper.
Anvendes morgen og aften hele vejen rundt om øjet på benet ved øjenhulen
15 ML. PRIS KR. 662,-

E.Y.E. Lift serum

Et innovativt øjenserum, der bekæmper ældningstegn med Lapacho barkekstrakt, ektoin og hyalrronsyre, der sammen arbejder i synergi for at opstramme, løfte, fugte og reducere fremkomsten af linjer, samtidig med at synlige tegn på træthed omkring øjnene mindskes. En speciel metalrullekugleapplikator hjælper med at opfriske øjenområdet, mens det forsigtigt drænerer hævelser og poser væk under øjnene. Øjenområdet vil med det samme få masse af vitalitet, være tydeligt opstrammet og linjer og rynker vil syne mindre.

15 ML PRIS KR. 525,-

S.O.S. Eye Rescue

Indeholder et unikt peptidekompleks, der reducerer fine linjer, rynker, hævelser og mørke rande. Øjencremen har en let cremet konsistens og er rig på ceramider, der fugter og forbedrer hudens elasticitet. Lysreflekterende formel highlighter og giver øjeblikkelig glød til øjenomgivelserne. Øjencremen er ideel, som primer inden påføring af øjenskygge for et glattere og langvarigt resultat.
15 ML. PRIS KR. 730,-

S.O.S Lip Rescue

En medicinsk læbebalsam med multitaskende ingredienser, der på den mest effektive måde sikrer øjeblikkelig heling og optimal komfort til tørre, sprukne læber. Indeholder bla. sheasmør, bisabolol, salisylsyre, Vitamin E, Vitamin A ester og menthol. Giver vedvarende blødhed, reparerer og gendanner, køler og beroliger.
7 ML. PRIS KR. 301,-

L.I.P. hydrate SPF15

Fugtgivende læbepleje med SPF, der beroliger og nærer tørre læber. Vegansk med ingredienser af meget høj kvalitet.
Påføres så ofte, som du føler det nødvendigt. For at opnå optimal solbeskyttelse anvendes produktet 15 min. før soleksponering og efterfølgende hver 2. time.

PRIS KR. 260,-

Masker

S.O.S. Hydra Gel Mask

Opfriskende fugtmaske til alle hudtyper.
Fylder huden med fugt, køler en varm eller solskoldet hud.
50 ML. PRIS KR. 265,-

S.O.S. Repair Mask

Formlen i denne sheet-maske opløses hurtigt ned i huden for at skabe balance i huden og genoprette hudens naturlige barrierefunktion. S.O.S. Repair Mask er beriget med en vifte af botaniske ingredienser, der har en synlig virkning i form af beroligende-, reparerende,- og antioxidante-egenskaber. Giver en øjeblikkelig effekt på en reaktiv eller dehydreret hud.
Velegnet til alle hudtyper - særledes fremragende til de meget tørre hudtyper, eksem hud og rosacea.
PR. MASKE PRIS KR. 110,-


VITA A Mask Rejuvenating

En foryngende, cremet og intensivt plejende maske, der giver nyt liv og udstråling til en trist, træt og grå hud. Mikroindkapslet retinol (A-vitamin) opstrammer og udglatter ældningstegn.
50 ML. PRIS KR. 424,-


VITA B Mask Vibrance Boost

En rig cremet maske med beroligende og fugtgivende egenskaber, der reducerer rødme og lindrer sensitiv hud. Et højt indhold af Niacinamide (B3) og naturlige ekstrakter styrker hudbarrieren, bekæmper ældningstegn og forbedrer udseendet af forstørrede porer.
50 ML. PRIS KR. 364,-

VITA C Mask Bright Overnight

En overnight-maske, der nemt absorberes ind i huden og virker natten over. Med en høj koncentration af stabil C-vitamin, sheasmør, Vitamin E og Orange essential oil har den cremede maske overlegne antioxidante- og fugtgivende egenskaber og en behagelig duft.
50 ML. PRIS KR. 394,-

D.E.R.M.A.B.R.A.T.I.O.N. Cream

Peelingscreme/maske er designet som en mild med effektiv skin resurfacing. Formlen bygger på en kombination af salisylsyre, lactobionicsyre og retinol, der skaber eksfoliering, samt stimulerer cellefornyelsen og mindsker synligheden af fine linjer og rynker.

50 ML. KR. 571,-

M.E.L.A. Mask

En powerfuld sammensætning af aktive ingredienser. Udviklet med en unik lerbase der giver en jævn og hurtig penetration af de aktive ingredienser.
Anbefales til alle hudtyper for effektivt at forbedre synlige pigmentforandringer og give en mere ensartet hudtone.
VIGTIGT: M.E.L.A. Mask kan i nogle tilfælde gøre huden mere sensitiv ved soleksponering. Derfor anbefales altid brug af solbeskyttelse og minimum SPF 30

2 x 20 ML. KR. 459,-

Crystal Eyes Patches

Den avancerede teknologi, der er anvendt til Crystal Eye Patches, kombinerer epidermal growth faktorer, hylaronsyre og botaniske ekstrakter med en multi-dimensionel løftende effekt, der efterlader huden blød, fugtet og fast. Crystal Eyes patches er designet med et 3D matrix af elastiske fibre formet som et bikubemønster, der udvider og strækker sig i 6 forskellige retninger, så snart det påføres huden, hvilket skaber den bedste synergieffekt sammen med det valgte pHformula produkt.
Vandopløseligt mirkrokrystal gel i nettet hjælper med at gendanne fugtigheden i huden og styrke hudens barriere funktion til at holde på fugt.
Crystal Eyes kan eksponeres for luft i 5000 timer uden at udtørre. Det sikrer maksimum effekt og fantastiske resultater, når de bruges natten over. Vandopløselige mirkrokrystaller skaber pefekte absorptions evne sammen med den gradvise frigivelse af aktive ingredienser som vand, epidermal growth factor (EGF), hylaronsyre og botaniske ekstrakter. Teknologien frigiver hele tiden 5% fugt, der efterlader huden fast, udgalttet og fugtmættet.
Fordele: 12 timers aktiv synergieffekt, tilfører fugt og fjerner tegn på træthed, udglatter linjer, løfter huden omkring øjnene, reducerer synligt mørke rande under øjnene, lysner huden, hjælper med at hele og beskytter mod miljøbelastninger.
1 SÆT PRIS KR. 160,-

Body

Firming Lotion

Firming lotion er rig på regenererende og opstrammende planteekstrakter, som hjælper med at gendanne hudens elasticitet. Denne fugtgivende, bodylotion er naturligt rig på mineralske salte og sporstoffer, der giver nyt liv, toner og skaber huden. Anbefales som en daglig bodylotion.
200 ML. PRIS KR. 484,-

Body Contouring Gel

Body Contouring Gel indeholder aktive planteingredienser, der har overlegne slankende og opstrammende egenskaber. Denne unikke kombination af aktive ingredienser gør det muligt at stramme huden, øge stofskiftet, øge blodcirkulationen og beskytte huden mod frie radikaler. Anbefales til kroppen, specielt designet til områder, der har behov for slankende og opstrammende egenskaber.
200 ML. PRIS KR. 495,-