CND

Manicure File, Kanga 240 g.

Klassisk manicurefil til at reducere længden på naturneglen. Kernen i Kanga er af træ. Kan ikke tåle vand.

PRIS KR. 29,-

File - Boomerang Buffer

Grovsliber neglenes overflade

PRIS KR. 69,-

Glossing High Shine Buffer

Blankpolerer neglene, så de skinner flot. De stimulerer neglenes vækst.

PRIS KR. 69,-

SolarOil

Forebyg skader som negle der skiller i lagene, knækker let eller let bliver misfarvede. Den prisbelønnede negleolie, giver dine negle styrke og pleje i dybden, så dine negle kan klare hverdagens strabadser. Ingredienser som fugtgivende jojobaolie, blødgørende risklid-olie, fugtgivende mandelolie og genopbyggende E-vitamin gør neglene ekstremt fleksible og smidige, og blødgør samtidig neglebåndene.

7,3 ML. PRIS KR. 89,-

SolarOil

Solaroil er en prisbelønnet neglebåndsolie som er tilført jojoba olie og E-vitamin. Gentagende brug af olien skubber næringsstoffer dybt ind, skaber stærkere, sundere negle samt fugter neglebåndene. 
 3,7 ML. PRIS KR. 45,-

SolarOil Pen

Den prisbelønnede negleolie, CND SolarOil™, indeholder ingredienser som jojoba-olie og E-vitamin. Gentagen brug hjælper næringsstofferne med at penetrere dybere og skaber derved stærkere, sundere negle og neglebånd. SolarOil™ bør anvendes med enhver service og regelmæssigt. SolarOil™ forhindrer skader som negle, der skiller i lagene, knækker let eller har tendens til misfarvning. Den prisbelønnede negleolie giver dine negle styrke og pleje i dybden. Regelmæssig brug af SolarOil™ øger holdbarheden af din salon behandling, såsom SHELLAC®. Ingredienser såsom fugtgivende jojobaolie, risolie og mandelolie samt foryngende E-vitamin gør neglene ekstremt fleksible og blødgør neglebåndene.
2,36 ML PRIS KR. 129,-

Cuticle Eraser

Cuticle Eraser blødgør, mikropeeler og fjerner tørre neglebånd og hud omkring neglene med A.H.A-syre (alpha hydrixod). Den er derfor ideel til tørre og flossede neglebånd, og kan både benyttes på hånderne og fødderne. Cuticle Eraser kan benyttes sammen med SolarOil og kan klare selv de værste tilfælde af tør hud. Plejende neglebåndscreme, der er god til neglebidere og personer med tendens til grimme neglebånd. Døjer du med overproduktion af neglebånd er denne creme ideel for dig.
15 ML. PRIS KR. 119,-

Nailcare Kit  - SolarOil + Cuticle Eraser

Alt hvad du skal bruge for at holde dine negle sunde og fugtede hele vinteren. Neglene og neglebånd bliver så udtørret når det bliver koldere i vejret. 

Indeholder:
1 x SolarOil™ 15ml.
1 x Cuticle Eraser™ 15ml.

PRIS KR. 199,-

Offly Fast Moisterizing Remover

Et professionelt produkt til aftagning af SHELLAC® og neglelak mm.
Aftager SHELLAC®, Soak-Off gels, neglelak, akryl og lim samt opløser plast tipper som er påsat den naturlige negl. Mindsker udtørringen af neglene og den omkringliggende hud samt eliminerer forekomsten af hvide pletter på neglen. Aftager SHELLAC® 20% hurtigere end ren acetone. 

INGREDIENSER OG FORDELE:
Macadamianøddeolie: Sænker fordampning af acetonen under aftagningen og lader produktet trænge ned igennem SHELLAC® og blødgør for at sørge for en nemmere og hurtigere aftagning af produktet. Blødgør og fugter. Vitamin E: En antioxidant kendt for at neutralisere de frie radikaler og som mindsker ældning af huden. English Cucumber: Dejlig duft, der giver behandlingen en behagelig oplevelse.

59 ML. PRIS KR. 49,-

Offly Fast Remover Kit - Fjerner shellac

Genialt hjemmekit til skånsom aftagning af SHELLAC®. Indeholder nok til flere aftagninger.

Indeholder:

2 x 10 Foil Remover Wraps
1 x Offly Fast Remover 59 ml.
1 x Rosenpind
1 x SolarOil™ 3,7 ml.

PRIS KR. 139,-

Shellac Foil Remover Wrap

Patenterede Foil Remover Wraps™, som bruges til at opløse SHELLAC® 
Kan benyttes på både hænder og fødder.
Naturneglen tager ikke skade når SHELLAC® fjernes. SHELLAC® er udviklet og testet i flere år for at tilpasse og gøre hvert eneste trin i SHELLAC® behandlingen perfekt, inklusive aftagningsprocessen.  Husk altid at bruge SolarOil™ efter aftagning af SHELLAC®.

Indeholder Remover Wraps til 10 negle.

PRIS KR. 35,-

Rescue RXx

Genopbyg og reparer skadede negle med Danish Beauty Award vinderen, RescueRXx™. RescueRXx™ er redningen når dine negle har brug for akut hjælp, og du døjer med skadede negle, negle der knækker eller flækker nemt. På blot få dage kan der ses forskel, og neglekuren er et vidunderprodukt som alle kvinder bør prøve.
15 ML. PRIS KR. 99,-