Pedicure & Manicure

Pedicure

Luksus Pedicure, 60 min.

Behandlingen indebærer et fodbad med aromatisk salt, peeling, fjernelse af hård hud med skalpel, herefter slibning med maskine, neglebåndene skubbes og overflødigt neglebånd fjernes, neglene files og poleres. Herefter en dejlig fodmassage. Afsluttes med fodcreme og negleolie. En yderst grundig fodbehandling. 

Behandlingen er uden lakering.

OBS! Kommer du med lakering af neglene er prisen kr. 50,- ekstra for aftagning. Kommer du med Shellac uden at have bestilt aftagningen forkortes din behandling betydeligt. Prisen er ekstra kr. 250,-

PRIS KR. 550,-

Luksus Pedicure inkl. Shellac ensfarvet lak

Som en Luksus Pedicure, men med shellac fra CND - Den originale. En gelelak der er yderst holdbar. Holder i 14 dage + Du kan dog forvente en noget længere holdbarhed på fødderne. 
Jeg anbefaler at du selv fjerner din shellac. Aftagningssæt til 10 negle kan købes her i klinikken for kr. 35,- eller som et sæt til 20 negle ( 2 x aftagninger), inkl. negleolie, "SolarOil" og "Shellac Offly Fast Remover" til kr. 139,-  
Behandlingen udføres ikke hvis du kommer med Shellac. Kun hvis du har bestilt aftagningen og du har fået lavet Shellacen hos mig.

PRIS KR. 700,-

Luksus Pedicure inkl. Shellac fransk look (hvid kant)

Som en Luksus Pedicure, men med shellac fra CND - Den originale. En gelelak der er yderst holdbar. Holder i 14 dage + Du kan dog forvente en noget længere holdbarhed på fødderne. 

Jeg anbefaler at du selv fjerner din shellac. Aftagningssæt til 10 negle kan købes her i klinikken for kr. 35,- eller som et sæt til 20 negle (2 x aftagninger), inkl. negleolie, "SolarOil" og "Shellac Offly Fast Remover" til kr. 139,-  

Behandlingen udføres ikke hvis du kommer med Shellac. Kun hvis du har bestilt aftagningen og du har fået lavet Shellacen hos mig.

PRIS KR. 710,-

Aftagning af Shellac
Behandlingen foretages kun hvis shellacen er lavet hos mig
PRIS KR. 250,-

Manicure

Luksus Manicure, 45 min.

Få flotte og velplejede hænder og negle med en luksus manicure. I denne behandling får du et håndbad med essentielle olier, peeling, dine neglebånd skubbes og overflødigt neglebånd fjernes, dine negle files og poleres, en håndmaske kommes på hænderne. Herefter en dejlig håndmassage. Afsluttes med håndcreme og negleolie. 

Behandlingen er uden lakering.

OBS! Kommer du med lakering af neglene er prisen kr. 50,- ekstra for aftagning.

Kommer du med Shellac kan uden at have bestilt aftagningen forkortes din behandling betydeligt. Prisen er ekstra kr. 250,-

PRIS KR. 450,-

Japansk Manicure, 45 min.

Trænger du til, at få styrket dine negle og samtidig give dem et flot rosa shine er Japansk manicure et godt valg. I behandlingen får du skubbet neglebånd og overflødigt neglebånd fjernes, neglene files og den japanske manicure indarbejdes ind i neglene med et boost af A og E vitamin, keratin og silica fra det Japanske hav. Afsluttes med neglebåndscreme og negleolie.

Holdbarhed 14 dage +. Japansk manicure er velegnet til alle med skrøbelige og ru negle, der let knækker – og som samtidigt gerne vil have en naturlig behandling. 

Anbefales ikke sammen med Shellac. Behandlingen er uden lakering
PRIS KR. 450,-

MINI Manicure, 30 min.

Har du lidt travlt eller ønsker du blot en kort og effektiv behandling af neglene anbefaler jeg en MINI Manicure. Her får du ordnet negle og neglebånd, neglene files og poleres. Herefter peeles hænderne. Afsluttes med negleolie og håndcreme. 

Der er ingen lakering i denne behandling.

Kommer du med lak på neglene er prisen kr. 50,- ekstra for aftagning.

PRIS KR. 300,-

Shellac helfarve til hænderne med Mini Manicure

Shellac - den originale fra CND.

Her får du mulighed for at få 1 farvet shellac på. Jeg har over 100 muligheder for valg af farve. Udover at få lagt shellac får du først ordnet dine negle og neglebånd, således at shellacen får de bedste muligheder for, at holde og se flot ud. Neglene formes i den facon du måtte ønske det. Behandlingen afsluttes med negleolie og håndcreme. 

Når shellacen skal af igen kræver det en særlig vejledning. Den får du naturligvis her og du kan købe et aftagningssæt for kr. 35,- Hertil kan købes "Offly Fast Remover" (en væske der opløser shellacen) Den koster kr 49,- og kan anvendes til alle typer af lak - også almindelig neglelak. Du har også mulighed for at købe et større sæt, hvor der er nok til 20 negle (dvs. til 2 aftagninger) med "SolarOil" og "Offly Fast Remover" inkl, rosenpind og vejledning kr. 139,- 

Det er vigtigt du både bruger negleolie og neglebåndscreme, da dette både forlænger holdbarheden og sørger for neglene ikke bliver dehydreret. Begge dele kan købes her i klinikken. 

Behandlingen udføres ikke hvis der er shellac på neglene, medmindre der er bestilt aftagning og at shellacen er blevet lagt hos mig. 

PRIS KR. 400,-