Japansk Lifting

Japansk Lifting

Denne behandling er med udgangspunkt i den originale Japanske Lifting metode, hvor jeg er blevet uddannet gennem Lone Sørensens institut.
Jeg har lavet et par små ændringer i forhold til produktvalg, men kun til din fordel, da behandlingen skaber bedre resultater.

Behandlingen inkluderer: En let afrensninh af huden herefter en dybderensende peeling, massagen = japansk lifting, herefter afkøles det efterhånden opvarmede ansigt med kolde faceruller af bjergkrystal. Behandlingen afsluttes med opstrammende, nærende, iltende serum og solbeskyttelse.

Det er en fantastisk behandlingsmetode der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m.
Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linjer reduceres, samtidig med, at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives. Udover at det er meget behageligt og afslappende, så kombinerer Japansk Lifting ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.
De teknikker der anvendes er bla. lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet men også kroppen.

Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunkturpunkter som påvirker kroppens energisystem.

Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Efter en kontinuerlig behandling vil Japansk Lifting som nævnt reducere slap hud og forbedre hudens tekstur.

PRIS KR. 700,-

Ønsker du at tilkøbe "deluxe udgaven" får du sammen med din japanske lifting en super fugtgivende og nærende maske der tilpasses din hud for yderligere effekt samt en lækker massage af nakke/skuldre med Gua Sha
MER-PRIS KR. 195,-

Læs mere her om Japansk lifting