Japansk Lifting

Japansk Lifting

Denne behandling er den originale Japanske Lifting metode, hvor jeg er blevet uddannet gennem Lone Sørensens institut.

Behandlingen inkluderer: en rensende lermaske af hybenroseaske, massagen = japansk lifting, lifting lermaske af hybenroseaske, herefter afkøles det efterhånden opvarmede ansigt med 2 saltstens-kugler. Behandlingen afsluttes med opstrammende, nærende creme.

Det er en fantastisk behandlingsmetode der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m.
Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linjer reduceres, samtidig med, at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives. Udover at det er meget behageligt og afslappende, så kombinerer Japansk Lifting ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.
De teknikker der anvendes er bla. lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet men også kroppen.

Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunturpunkter som påvirker kroppens energisystem.

Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Efter en kontinuerlig behandling vil Japansk Lifting som nævnt reducere slap hud og forbedre hudens tekstur.

Er du NY kunde, så husk at booke "Ny kunde" med som tillæg, så får du nemlig både hudanalyse og vejledning med. Du får simpelthen 15 min. ekstra uden det koster dig noget.

PRIS KR. 650,-
5 Behandlinger PRIS KR. 2.600,-

Læs mere her