Marc Inbane

MARC INBANE - Haute couture selvbruner og self-tanning sprays


Marc Inbane tilbyder high-end self-tanning produkter til ham og hende. Med disse produkter giver du det allerbedste til din hud og med dem kan du få en naturlig og sund glød hele året. De prisvindende self-tanning produkter fra MARC INBANE er nemme at påføre og sikrer en sund, naturlig og jævn gylden glød gennem den unikke firedobbelte tanning-teknologi og eksklusive ingredienser, der beskytter og bevarer din glød hele året rundt.

Med Marc tanning sprays giver du det bedste til din hud. Alle selvbrunerne er nemlig lavet af naturlige ingredienser der desuden er veganske og fri for både parabener, parfume og silikone. De er også dermatologisk godkendte 

Der er særligt 4 naturlige ingredienser, der gør Marc Inbane selvbrunere så gode. Tilsammen giver disse ingredienser en smuk, sund og holdbar glød til din hud. Produkterne indeholder blandt andet DHA (Dihydroxyacetone), som er en naturlig råvare, der udvindes af sukkerroer og sukkerrør. Denne ingrediens påvirker det øverste lag af huden, så den bliver brun. Ingrediensen erythrulose har en lignende effekt, men denne hjælper også med at øge resultatets holdbarhed, så din hud kan være smuk og brun i længere tid. Naturlig karamel farve er tilføjet for, at huden med det samme får en brun glød. Til sidst tilføjes også dimethylisosorbid for at DHA og de andre ingredienser absorberes dybere i huden.
De naturlige, veganske ingredienser betyder, at Marc Inbane tanning sprays kan bruges på alle hudtyper, inklusiv sensitiv hud. Derfor anbefales produkterne også til dem, der døjer med sensitiv hud eller dem, der ikke kan tåle at tilbringe meget tid i solen - derved kan alle få en smuk, sund og glødende hud.

Marc Inbane selvbrunere og tanning sprays efterlader ikke pletter eller en orange effekt. Produkterne indeholder nemlig ikke caroten, som ofte er det stof, der giver en orange farve. Marc Inbane anvender kun naturligt farvestof (karamel) i produkterne, så huden straks bliver brun efter påføring.

Marc Inbane Natural tanning spray er et af deres mest populære produkter, ikke mindst fordi sprayen er nem at bruge, og den giver huden en jævnt-fordelt brun farve, der vil få din hud til at fremstå sund og smuk. Natural tanning spray selvbruneren indeholder desuden Aloe vera og Ginkgo, der har en plejende effekt på huden. 

Farven holder i op til 5 dage.

Selvbruner sæt

La Beauté Set

Hyaluronic Dé lux set.
Sættet indeholder:
1 x Hyaluronic Self-Tan Spray, 100 ml.
1 x Kabuki Brush til perfekt påføring i ansigt, på hænder og fødder.
1 x Håndlavet toilettaske

PRIS KR. 549,-

No more milky white legs - Mousse

Sættet indeholder:
1 x Natural Tanning Mousse, 150 ml.
1 x Self Tanning Glove til perfekt påføring på kroppen eller ansigtet.
1 x Gaveæske

PRIS KR. 449,-

No more milky white legs - Spray

Sættet indeholder:
1 x Natural Tanning Spray, 200 ml.
1 x Self Tanning Glove til perfekt påføring på krop eller ansigtet.
1 x Gaveæske

PRIS KR. 449,-

Selvbruner

Hyaluronic Self Taning Spray

Luksuriøs Selvtanning spra med hyaloronsyre, der giver en smuk farve, der bygges op ud fra din egen farve. Dufter skønt og let at påføre.
Jeg anbefaler at du anvender denne til ansigtet med Kabukibørsten for perfekt resultat.

100 ML. KR. 329,-

Natural Tanning Spray

Luksuriøs selvbruner spray til krop og ansigt, der giver et perfekt resultat med udgangspunkt i din egen hudtone. Let at påføre og tørrer hurtigt

200 ML. KR. 379,-

Natural Tanning Mousse

Fugtgivende selvbruner mousse til den avancerede bruger. Giver en smuk glød og holder i op til 9 dage.
For bedste resultat anbefaler jeg at påføre denne med handsken.

150 ML. KR. 379,-

Shower Foam

Shower Foam, Pink Pepper & Peony

Skøn Shower Foam med en duft af pæoner og pink pebber.
Kan anvendes som barberskum.
Brug den gerne sammen med Exfoliating Mitt for en silkeblød hud.

150 ML. PRIS KR. 199

Shower Foam, White Tulip & Sandalwood

Denne luksuriøse veganske shower foam giver en ultimativ spaoplevelse i brusebadet. Skøn duft af tulipan og sandeltræ 
Kan anvendes som barberskum.
Brug den gerne sammen med Exfoliating Mitt for en silkeblød hud.


150 ML. PRIS KR. 199,-

Tilbehør

Kabuki Brush

Ideelt værktøj til påføring af selvtanning spray til både ansigt, hænder og fødder

KR. 249,-

Body Brush

Specielt designet til nem påføring af self tanning på større områder på krop og ansigt, mens hænderne forbliver fri for farve.
De perfekt formede og ekstra bløde børstehår sikrer en jævn og naturlig påføring med et enkelt strøg. De syntetiske børstehår er 100% veganske, cruelty free og allergivenlige. Body Brush ligger ergonomisk og behageligt i hånden og giver ultimativ præcision og kontrol. Børsten kan nemt rengøres i hånden og er holdbar.

Pris kr. 299,-

Exfoliating Mitt

Denne innovative eksfolieringshandske er beriget med aktivt kul, der er kendt for sin dybderensende, detox effekt. Den dobbeltsidede handske tilbyder en perfekt integreret kropsscrub med en både blød og mere intens side. Anbefales at anvende denne før påføring af Marc Inbanes selvbrunere
Brug handsken til at fjerne døde hudceller, overskydende rester fra selvbruner, stimulerer blodgennemstrømningen og holder din hud frisk og strålende.
Skyl Exfoliating Mitt efter brug og lad den tørre naturligt. Mængden af kul vil gradvist aftage, hvilket vil mindske den dybderensende effekt.
Anvendes sammen med Shower Foam for optimal brug.


PRIS KR. 149,-