Organic Konjac

Organic Konjac - et dansk produkt


Louise Nørgaard, en dansk ung kvinde har udviklet en serie af konjacsvampe baseret på kærlighed. Kærlighed til huden, kærlighed til naturen og kærlighed til sig selv og andre. Hun vil nemlig selv ikke gå på kompromis med hverken kvaliteten af sine produkter eller rutiner, og ønsker det samme for alle andre. Denne serie af konjacsvampe indeholder de rene økologiske fibre fra konjacplanten, som vokser højt oppe i Kinas bjerge, og fåes til forskellige hudtyper, ansigt og krop, samt både til børn, babyer og voksne. 

Konjacsvampene er fra naturens side fyldt med blandt andet B-Vitaminer, A-, E-, og D-vitaminer, vitamin C, folinsyre, jern, kobber, fosfor, zink, proteiner og kulhydrater, og arbejder virkelig MED din hud, for at skabe det allerbedste resultat på den mildest mulige måde.

Jeg er stolt over at kunne præsentere disse lækre produkter jeg kun kan anbefale på det varmeste. Når først du har prøvet et produkt fra Organic Konjac er der ingen vej tilbage.

Konjac Svamp - Silk Collagen

Denne her er med Silk Collagen, der er med til at reducere fine linjer og forbedre hudoverfladen. Den er til alle over 30, der gerne vil have mest mulig antiage effekt i alle trin af den daglige hudplejerutine.
Komposteres efter 2-3 måneder.
PRIS KR. 89,-

Konjac svamp - Green Tea

Denne svamp er velegnet til alle hudtyper med anti-age effekt.
Svampen her giver en antibakteriel effekt og er fyldt med antioxidanter, hvilket beskytter huden celler mod ydre påvirkning. Den har også en opstrammende og udglattende effekt.
Komposteres efter ca. 2-3 måneder.

PRIS KR. 89,-

Konjac Svamp - Lavendel

Denne svamp er velegnet til sart, rosacea, rød og stresset hud.
Denne smukke lilla sag er med lavendel, der både lindrer og beroliger en sart og stresset hud. Den hjælper også med at accelerere også cellefornyelsen.
Komposteres efter ca. 2-3 måneder
PRIS KR. 89,-

Organic Konjac Naturel mask

Maskerne er lavet af de rene økologiske fibre fra konjacroden tilsat hydroliseret kollagen, der strammer huden op. De er gennemvædet med hyaluronsyre, der fugter huden i de dybere lag. Dine kragetæer og fine linjer reduceres øjeblikkeligt, hævelser mindskes, mørke rande forbedres og huden bliver mere klar og strålende. 
Koffein hjælper med at reducere hævelser, beroliger huden og virker opstrammende. 
Panthenol virker antiinflammatorisk samt beroliger og lindrer sarte øjenomgivelser. Det hjælper med at bevare fugten i huden samt gøre den blød og smidig. 
Konjac Eye mask er 100% naturlige, bio-nedbrydelige og uden konserveringsmidler. Komposteres efter brug. Kan anvendes 3 gange.
Øjenmaskerne kan opbevares i køleskabet, for ekstra kølende effekt på trætte øjne.
Øjenmaskerne anvendes efter behov. Især de dage du føler dig ekstra træt, tør eller har poser under øjnene. Anvendes også for forebyggelse af linjer og rynker. Passer til alle aldre samt alle hudtyper.
PRIS PR. SÆT KR. 39,-
PRIS FOR 10 SÆT KR. 295,-