Diverse Varer

Aphro Celina Vippeserum Classic, 3 ml.

Aphro Celina Classic Eyelash er et dokumenteret effektivt ØjenvippeSerum, der vil give dig længere, flere, kraftigere og smukkere Øjenvipper på kun 4-6 uger. Penslen føres forsigtigt langs Vippekanten fra Øjenkrogen og ud, præcis som en Eyeliner.
VippeSerummet anvendes 1 gang om dagen, helst om aftenen efter afrensning. Mængden på penslen er Nok til at applikere på Begge Øjne.
Anvend et så tynd lag som muligt. Det er Kun nødvendigt at bruge Serummet på Øverste Vipper, da produktet bliver overført til de Nederste Vipper, Når du Blinker. Når Øjenvipperne har opnået den ønskede længde, anvendes produktet 2-3 gange ugentligt, for at Vedligeholde Effekten. Aphro Celina kan anvendes i kombination med kunstige vipper.

PRIS KR. 599,-

Aphro Celina Brynserum, 3 ml.

Aphro Celina Eyebrow er en dokumenteret virkningsfuld ØjenbrynSerum, der kan hjælpe dig til at få smukkere, fyldigere og mere markerede Øjenbryn på ca. 8 uger.
Når du gerne vil have stimuleret væksten af dine bryn og samtidig pleje huden. Det bliver gjort med ingredienser som Biotin og hyaluronsyre.

Serummet påføres nemt med penslen på hele brynet eller det område du ønsker at stimulere hårvæksten i. Denne Brow Serum er mere kraftfuld end den klassiske ØjenvippeSerum, idet den indeholder bl.a. koffein til at øge effekten. Derfor anbefaler jeg ikke BrynSerum til Vipperne. Du skal påføre serummet på afrenset og tør hud, én gang om dagen. Det kan evt. være ved sengetid. 
Når du har brugt produktet i ca. 4-6 uger, vil du opleve at hårene har en bedre og stærkere struktur, der bliver sat ny vækst i gang, og hårstråene bliver længere og mere glansfulde. 

Serummet indeholder ikke olie og påvirker derfor ikke permanent makeup.

PRIS KR. 749,-

Elleplex conditioner

Avanceret aftercare til hjemmepleje efter en lashlift behandling. Elleplex avancerede gel formel er den perfekte daglige pleje til, at vedligeholde  de optimale lashlift resultater og pleje til vipperne.
Modvirker krøllede og udtørrede hår og tilføjer blødhed og shine til vipper og bryn. Produktet indeholder proteiner, aminosyrer, vitaminkomplex, keratin, biotin, arginin, hydrolyseret collagen, allantonin og panthenol.
Unik formular som hjælper med at genopbygge proteiner, fremskynde cellegenerering, øge kaliumkanalerne i cellerne og øge fugtniveauerne i håret. Indeholder solsikkeolieekstrakt og antioxidanter, som beskytter håret og giver længere holdbarhed på vippe- og bryn og farvebehandlinger.
Kan bruges som primer under mascara. Lad dog produktet tørre før påføring af mascara. 
Anvendes mindst 1 gang dagligt på rene vipper.
10 ML. PRIS KR. 349,-

Coola Makeup Setting Spray, SPF 30, 44 ml.

Perfekt til at påføre SPF flere gange i løbet af dagen.
Husk solfaktor i forbindelse med din hudplejerutiner. Denne er til at friske solfilteret op, så du hele tiden er maximal beskyttet selv med makeup.
Den lette, matte finish spray holder makeuppen perfekt på plads og giver i øvrigt et straks-boost af fugt når som helst du har brug for det. 

• 70% + økologisk certificerede ingredienser

• SPF 30 beskyttelse

• Hjælper makeuppen til at sidde perfekt i længere tid

• Spækket med hyaluronsyre

• Vandfast (80 minutter)

• Agurk og aloe vera genopfrisker og beroliger

• Naturlig duft af grøn te

• Vegansk

PRIS KR. 329,-

Tweezerman Pincet

Tweezerman skrå Slant pincet er berømt for sin præcision og kendt for at sætte standarden for kvalitet og design. De håndslebne spidser er perfekt justerede, så de tager fat om håret hver eneste gang. I over 30 år har prisvindende Slant været den foretrukne pincet blandt makeup-artister, modeller og alle, der kræver det bedste af det bedste.
Fås i flere farver.
PRIS KR. 180,-

Mandelolie Fisher Pure Nature

Mandelolie, Koldpresset, renset olie af skalfri mandelkerner (Prunus amygdalus) med et højt indhold af oliesyre (omega-9) og ca. 23% af den essentielle fedtsyre linolsyre.
100 ML. PRIS KR. 69,-
500 ML. PRIS KR. 239,-

Økologisk Salt Til Peeling

Den mineralrige salt renser og stimulerer hudens funktioner. Foruden natriumklorid indeholder salt fra Fischer Pure Nature calcium, magnesium, jern og zink, der alle indvirker på hudens tilstand. Jeg anbefaler at blande den med mandelolie og bruge den som en salt skrub til hele kroppen.
250 ML. PRIS KR. 49,-

Bump Eraser

Bump Eraiser Triple Action Lotion virker på 3 niveauer. Forebygger indgroede hår, Ved kontinuerlig brug bliver hårvæksten finere, Reducerer ubehaget ved voksbehandling med op til 80% Fordele og funktioner: God til kunder med grov hårvækst. Ideel til mænd, Kan bruges på hele kroppen, Virker også fugtgivende, nem at påføre. Ideel til både specifikke områder (f.eks. bikini) og større områder (f.eks. ben, ryg, bryst) Gør det nemt at være både kunde og behandler! Anvendes efter din professionelle voks eller sugaring behandling og anvendes ca 14 dage efter og 2 gange dagligt.
125 ML. PRIS KR. 249,-

Skrubbehandsker

2 stk. handsker til perfekt påføring af saltscrub bestående af mandelolie og salt.
Findes i mange forskellige farver
2 STK./1 PAR PRIS KR. 30,-

Fodfil Træskaft

Super effektiv fodfil, der bare holder og virker.
Jeg anbefaler at du anvender den på tør hud med den grove side først og herefter den fine side. Ideel som til vedligehold efter en Luksus Pedicure
 28 CM. PRIS KR. 115,-

Mirenesse Mascara

Den populære australske mascara bliver ved at vinde awards, som bedste mascara. Mascaraen holder på vipperne og er utrolig let at fjerne med kun varmt vand. Ingen panda øjne ej heller når du cykler. Med indhold af bivoks lægger den sig perfekt om vippen og former små rør. Den bliver siddende i ekstrem lang tid til du ælger, at tage den af med varmt vand. Indeholder ingen nikkel og god til sensitive øjne. Fjernes let ved berøring af vipperne og varmt vand. Under bruseren eller over håndvasken. Du behøver ingen øjenmakeup fjerner. Super let at fjerne. Fås også i brun.
PRIS KR. 229,-

Topida Intim hygiejne spray

Opretholder og gendanner en naturlig pH værdi i intimområdet. Virker både kølende og beroligende på huden i intimområdet. Reducerer ubehag, svie og kløe. Topida lntim Hygiejne Spray er dermatologisk testet, for at være sikker til brug på tør og følsom hud i intimområdet.
50 ML. PRIS KR. 219,-