Kontakt

 

KONTAKT ODENSE VELVÆREKLINIK

Jeg kan kontaktes  via e-mail annelisepontoppidan@gmail.com og på telefon 27 57 58 31. (Jeg ringer kun tilbage hvis du indtaler en besked) Du har også mulighed for at skrive til mig på klinikkens facebookside. Jeg svarer tilbage på alle henvendelser, så hurtigt som muligt. Du kan dog forvente ventetid i mine ferier mm.
Jeg gør opmærksom på, at jeg ikke tager telefonen når jeg udfører behandlinger. Dette betyder at din behandling bliver uforstyrret af telefonen. 
Læg gerne en besked på telefonsvaren og jeg vender tilbage hurtigst muligt.
Jeg tager ikke elever, praktikanter, flexjobbere eller andre typer af ansættelser, da jeg ikke har tiden eller pladsen til at være mer
e end 1 behandler.

PARKERING:
Gratis parkering lige udenfor klinikken. Er du med bussen kører følgende numre herud:   31, 110 og 111

ÅBNINGSTIDER
Alle dage efter aftale. LUKKET lørdag og søndag. Ved køb af produkter eller gavekort anbefales det at kontakte mig på sms 27575831, så du ikke går forgæves.
Jeg holder ferie i alle skolernes ferie undtaget vinterferien og tager fri ved kurser og lign.

BETALINGSMETODER:
MobilePay, Kontanter eller Bankoverførsel

AFBUDSPOLITIK:

Jeg gør alt for at ikke måtte aflyse din tid. Derfor beder jeg dig om, at gøre hvad du kan for at, overholde vores aftale. Skulle du alligevel blive forhindret i, at møde op til din aftalte behandling skal afbud ske senest dagen før ellers betales 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse betales det fulde beløb.