pHformula - Produkterne

Produkterne stammer fra Barcelona i Spanien. 

Under vejledning af verdenskendte dermatologer og farmaceuter, har pHformula udviklet et unikt skin resurfacing behandlingssystem og produkter til de daglige hudplejerutiner. Produktserien behandler specifikke hudproblemer, styrker og opretholder en sund hud.  

pHformula tager sig af: 

AGE - ældning, linjer og rynker, slap hud 

MELA - hyperpigmenteringer, pigmentpletter 

CR - Kronisk Rødme og Rosacea, udvidede blodkar 

AC - ACNE, fedtet og tilstoppede porer, problematisk hud  

Serien indeholder aktive ingredienser med naturlige syrer, vitaminer, antioxidanter og et unikt leveringsystem, hvilket tilsammen skaber unikke resultater. Der er ingen tvivl om, at du vil gå fra klinikken med en hud der er fornyet, ren og blød. 

De forskellige ingredienser går igen gennem hele serien i forskellige mængder og blandingsforhold, der giver en god synergi mellem behandlinger og hjemmeplejeprodukterne. Herudover vil du også opleve at flere af pHformulas produkter afhjælper ikke kun 1 problem i huden, men op til flere. Netop pga. ingredienserne og deres sammensætning. Leveringsysstemet er pantenteret af udvikleren bag, der sørger for penetrering af de aktive ingredienser dybt i huden, hvor de arbejder på de forskellige hudproblemer.

Læs mere om behandlingerne