Amazing Space - Produkterne

Amazing Space er en nyere første-klasses produktserie med aktive & økologiske ekstrakter. Indebærer multi-plejende produkter til ansigt & krop og kosttilskud. En hudplejeserie med cosmeceutisk og neutriceutisk effekt. Produkterne "spiller sammen" således at der både er til indvortes og udvortes brug. Amazing Space er på denne måde en meget holistisk serie og skaber super gode resultater ved kombinationen af begge dele. Alt sammen skabt i synergi mellem naturlige, biologiske, økologiske og rene planteekstrakter kombineret med ny teknologisk forskning. Alle produkter er uden syntetisk parfume, parabener, farvestoffer og petrolatum. Produkterne er ej heller testet på dyr. Emballagen er estetisk og duftene i serien er meget sansestimulerende fra naturens egne skatkamre og med afspændende aromaterapeutisk effekt for både krop og sind. 

Biologiske og økologiske:
Amazing Space har økologiske, naturlige og biologiske ingredienser med ekstrakter fra planteriget. Ingredienserne er alle særligt udvalgte og kvalitetskontrolleret. Produkterne er der forsket i, så du vil opnå fantastiske resultater.

Økologisk certificerede ingredienser:
De økologiske certificerede ingredienser er særligt udvalgte og produkterne lever op til standarden for økologisk kosmetik, da hvert produkt består af minimum 95% naturlige og biologiske planteekstrakter. Og med specielt økologiske certificerede ingredienser, varierende med et indhold på 10-100% af det færdige produkt (vand er undtaget herfra) 

Amazing Space konceptet er bygget på fairtrade, og er udviklet med stor respekt for naturen her på kloden, som vi bør beskytte og værne om.

Læs mere om behandlingerne