GDPR


Odense Velværeklinik’s persondatapolitik for indsamling af oplysninger til brug for opfyldelse af aftaler med vores kunder


Odense Velværeklinik (herefter ”vi”, ”os”, ”vores”) behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondata- og privatlivsbeskyttelsespolitik (herefter ”Persondatapolitik”).

I det følgende informerer vi dig om dine rettigheder som registreret kunde hos os, samt om hvordan vi behandler og beskytter dine personoplysninger.


1. Personoplysninger

  • 1.1 Vi behandler kun personoplysninger om dig, som du giver os for at kunne opfylde vores aftale med dig. De indsamlede personoplysninger vil typisk omfatte:

Kontaktoplysninger; fornavn og efternavn, adresse, e-mailadresse, og telefonnummer, samt fødselsdato, køn og kundenummer.

Dine login oplysninger som brugernavn og adgangskode

Din service og produkt historik

Din Journal, der ikke indeholder følsomme data som f.eks. trosretning, sygdomme m.m.


2. Anvendelse af dine personoplysninger

  • 2.1 Formålet med indsamlingen af dine personlige oplysninger er at leverer en god service og behandling (herefter ”Formålet”).
  • 2.2 Vi behandler kun personoplysninger om dig, der er relevante og tilstrækkelige til opfyldelse af Formålet.


3. Opbevaring af dine personoplysninger

  • 3.1 Dine personoplysninger opbevares af Acaao (en del af BeArt designs), www.acaao.dk (herefter ”Databehandleren”),
  • 3.2 Oplysningerne lagres på servere inden for EU, og dine personlige oplysninger vil derfor altid være omfattet af beskyttelsen i persondataforordningen.
  • 3.3 Vi er, over for dig, ansvarlige for opbevaringen af dine personlige oplysninger hos Databehandleren.
  • 3.4 Vi påser løbende, at vi og Databehandleren har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personlige oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, går tabt eller forringes. Endvidere sikrer vi, at de ikke kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med de til enhver tid gældende regler om behandling af personoplysninger.


4. Deling

  • 4.1 Vi kan dele dine personlige oplysninger med andre leverandører og samarbejdspartnere, når det er nødvendigt for at vi kan opfylde vores aftale med dig.
  • 4.2 Herudover kan vi dele dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtede til at overdrage eller dele dine personlige oplysninger med offentlige- og retslige myndigheder, herunder hvis vi skal indberette oplysninger til det offentlige.


5. Sletning af dine personlige oplysninger

  • 5.1 Vi opbevarer kun personoplysninger, så længe det er nødvendigt til opfyldelse af Formålet eller til opfyldelse af lovkrav.
  • 5.2 Vi sletter dine oplysninger, når vi ikke længere har behov for dem, men senest når forældelsesfristen for vores ansvar for det udførte arbejde udløber, hvilket p.t. er 10 år.


6. Dine rettigheder

  • 6.2 Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33 19 32 00 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk
  • 6.1.1 Du er til enhver tid berettiget til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevarer og behandler om dig. Ønsker du at få det oplyst, så kontakt os på vores e-mail eller hovedtelefonnummer.
  • 6.1.2 Du kan til en enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.


7. Dataansvarlig

  • 7.1 Dine personoplysninger indsamles og behandles af:
  • 7.1.1 Odense Velværeklinik
    CVR-nr. 32634036
    Skt. Klemens Vej 65, 5260 Odense S
    Tlf. 27 57 58 31
    annelisepontoppidan@gmail.com


KONTAKTINFORMATION

Odense Velværeklinik

Telefon 27575831

E-mail annelisepontoppidan@gmail.com

Skt. Klemens Vej 65

5260 Odense S


Parkering

Gratis parkering lige udenfor klinikken.
Er du med bussen kører følgende numre herud:

31, 110 og 111




INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Alle dage efter aftale. LUKKET lørdag og søndag. Ved køb af produkter eller gavekort anbefales det at kontakte mig på sms 27575831, så du ikke går forgæves. 


Jeg holder ferie i alle skolernes ferie undtaget vinterferien og tager fri ved kurser og lign.


Betalingsmetoder

Betalingskort, MobilePay og kontanter

Afbudspolitik

Jeg gør alt for ikke at måtte aflyse din tid, derfor
beder jeg også dig om, at gøre hvad du kan for at

overholde din aftale.
Skulle du alligevel blive forhindret i at møde op til din aftalte behandling skal afbud ske seneste dagen før
kl. 12:00 ellers betales 50% af behandlingens pris.
Ved udeblivelse betales det fulde beløb.

Copyright © 2019 odense velvære klinik

Design og udvikling Acaao