Om ansigtsyoga

Ansigtsyoga

Ansigtsyoga er en form for gymnastik/work out for ansigtet og dets muskler.
Ved at lave ansigtsyoga vil du opnå stærkere og mere tonede muskler, der giver mere volumen og opstramning af muskler og væv, hvilket resulterer i sundere, stærkere og et yngre udseende.
Ansigtsyoga er en livsstil, der kræver dagligt opmærksomhed, for at kunne fortsætte med at udvikle dig og dit ansigt. Brug mellem 10 - 20 min. dagligt for at opnå fantastiske resultater og for at vedligeholde disse. Når du går i et forløb hos mig vil du få tilpassede øvelser med både styrkeøvelser, ansigtsstræk og faciaroll. 
Alt sammen noget der giver dig og dine muskler og væv de rette forhold til udvikling af et smukt og yngre udseende.

Jeg er uddannet Faceyoga instruktør ved Holistisk Hudplejeskole med de dygtigste undervisere i landet, som har både mest erfaring og ekspertise. I min uddannelse har jeg både lært en masse om ansigtyoga øvelser, muskler, led, knogler, væv og fedt. Ydermere har jeg lært omkring gua sha massage udførelse på sig selv og i mine behandlinger. Jeg har lært om cupping - både udførsel og virkning/effekter.
Jeg dyrker selv ansigtsyoga dagligt og nyder virkelig både det velvære det giver mig, men også resultatet og min forbindelse til mit ansigt, muskler og væv.
Jeg anbefaler dig, at investere i et forløb da du på denne måde får det mest optimale ud af din ansigtsyoga, da du bliver rettet til undervejs og du vil også blive lært op i at lave cupping og gua sha massage på dig selv.

Læs mere her om det ultimative program