Massage

I alle mine Velværemassager behandler jeg i Amazing space, der er en dansk økologisk hud og kropsplejeserie. 
Jeg er gennem min uddannelse til både kosmetiker og zoneterapeut blevet undervist i massage og anatomien i forhold til musklernes placering og virke.
Jeg har også taget et par massagekurser og har givet massage igennem mange år, så trods jeg ikke er massør på papiret, udfører jeg massagen til mine kundernes fulde tilfredshed. 
Jeg arbejder med de problematikker du måtte have. Jeg giver massage for, at det skal have en effekt, så vi taler naturligvis om hvad dit behov er. Du skal IKKE medbringe lagen og håndklæde, da jeg har det i klinikken og det er med i prisen. Husk dog at tiderne er inkl. omklædning og ekspedition.

Velværemassage, 30 min.
Vi tager udgangspunkt i et særligt område, enten på ryggen, ben og fødder eller ansigt og hovedbund. Lav en note når du booker online hvor henne på kroppen det drejer sig om. Tiden er inkl. omklædning og ekspedition.
PRIS KR. 325,-

Velværemassage, 45 min.
Dele af kroppen bliver masseret. Ved online booking skriver du hvor på kroppen du gerne vil have fokus. Massagen udføres i økologisk olie fra Amazing Space. Tiden er inkl. omklædning og ekspedition.
PRIS KR. 450,-

Velværemassage - Helkropsmassage, 60 min.
Lækker 60 min. kropsmassage. Massagen afslapper, afspænder og løsner op i ømme muskler. Jeg masserer i økologisk olie fra Amazing Space.  Tiden er inklusiv omklædning og ekspedition.
PRIS KR. 600,-

Velværemassage - Helkropsmassage, 75 min.
Lækker kropsmassage, hvor der er tid til at gå mere i dybden, der hvor du måtte ønske det. Jeg masserer i økologisk olie fra Amazing Space. Tiden er inkl. omklædning og ekspedition.
PRIS KR. 750,-