Amazing Space

Amazing Space er en ny første-klasses produktserie med aktive & økologiske ekstrakter. Indebærer multi-plejende produkter til ansigt & krop og kosttilskud. En hudplejeserie med cosmeceutisk og neutriceutisk effekt. Produkterne "spiller sammen" således at der både er til indvortes og udfortes brug. Amazing Space er på denne måde en meget holstisk serie og skaber super gode resultater ved kombinationen af begge dele.


Alt sammen skabt i synergi mellem naturlige, biologiske, økologiske og rene planteekstrakter kombineret med ny teknologisk forskning. Alle produkter er uden for syntetisk parfume, parabener, farvestoffer og petrolatum. Produkterne er ej heller testet på dyr. Emballagen er estetisk og duftene i serien er meget sansestimulerende fra naturens egne skatkamre og med afspændende aromaterapeutisk effekt for både krop og sind.

Biologiske og økologiske

Amazing Space har økologiske, naturlige og biologiske ingredienser, som ekstrakter fra planteriget. Ingredienserne er alle særligt udvalgt og kvalitetskontrolleret. Produkterne er der forsket i, så du vil opnå fantastiske resultater.

Økologisk certificerede ingredienser

De økologiske certificerede ingredienser er særligt udvalgte og produkterne lever op til standarden for økologisk kosmetik, da hvert produkt består af minimum 95% naturlige og biologiske planteekstrakter. Og med specielt økologiske certificerede ingredienser, varierende med et indhold på 10-100% af det færdige produkt (vand er undtaget herfra)


Amazing Space konceptet er bygget på fairtrade, og er udviklet med stor respekt for naturen her på kloden, som vi bør beskytte og værne om.

KONTAKTINFORMATION

Odense Velværeklinik

Telefon 27575831

E-mail annelisepontoppidan@gmail.com

Skt. Klemens Vej 65

5260 Odense S


Parkering

Gratis parkering lige udenfor klinikken.
Er du med bussen kører følgende numre herud:

31, 110 og 111
INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Alle dage efter aftale. LUKKET lørdag og søndag. Ved køb af produkter eller gavekort anbefales det at kontakte mig på sms 27575831, så du ikke går forgæves. 


Jeg holder ferie i alle skolernes ferie undtaget vinterferien og tager fri ved kurser og lign.


Betalingsmetoder

Betalingskort, MobilePay og kontanter

Afbudspolitik

Jeg gør alt for ikke at måtte aflyse din tid, derfor
beder jeg også dig om, at gøre hvad du kan for at

overholde din aftale.
Skulle du alligevel blive forhindret i at møde op til din aftalte behandling skal afbud ske seneste dagen før
kl. 12:00 ellers betales 50% af behandlingens pris.
Ved udeblivelse betales det fulde beløb.

Copyright © 2019 odense velvære klinik

Design og udvikling Acaao